Programy Grantowe

Wyniki III edycji Programu grantowego pn. „Polskie Przetwory na wakacjach – pomaganie krzepi!”

Fundacja „Pomaganie krzepi” ma zaszczyt ogłosić wyniki Programu grantowego pn. „Polskie Przetwory na wakacjach – pomaganie krzepi!” W III edycji Programu grantowego dla Pracowników Krajowej Grupy Spożywczej S.A. można było zdobyć do 5 tys. zł na realizację autorskiego Projektu dotyczącego zrealizowania i przeprowadzenia w czasie wakacji działań sportowo-rekreacyjnych dla dzieci (z klas 1-8 szkół podstawowych) przez instytucje ze społeczności lokalnych.

Projekty w ramach Programu grantowego będą realizować:

  1. Pani Katarzyna Gawlikowska (Departament Organizacji i Zarządzania - Centrala) na rzecz Gminnego Ośrodka Kultury i Sportu w Małej Nieszawce
  2. Pani Mariola Grzelak (Zakład „Archiwum” w Płocku) na rzecz Stowarzyszenia Lokalnej Salezjańskiej Organizacji Sportowej
  3. Pani Olimpia Janiszewska (Oddział „Cukrownia Kluczewo”)na rzecz Komitetu Pomocy Ukrainie - Związku Ukraińców w Polsce Koło w Stargardzie
  4. Pan Mariusz Kaźmierczak (Oddział „Cukrownia Malbork”) na rzecz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Rzgowie
  5. Pani Monika Kowalska (Biuro Produktów Grupy - Centrala) na rzecz SP z Oddziałami Integracyjnymi im. Bolesława Chrobrego w Płocku
  6. Pan Marcin Kowalski (Oddział „Terminal Cukrowy" w Gdańsku) na rzecz Stowarzyszenia Visus Supremus przy Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Bydgoszczy
  7. Pan Robert Kowalski (Zakład „Archiwum" w Płocku) na rzecz Oratorium im. św. Dominika Savio w Płocku
  8. Pan Krzysztof Synakiewicz (Oddział „Cukrownia Nakło”) na rzecz Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łochowie

O szczegółach na temat wysokości dofinansowania i zasad współpracy z Fundacją podczas realizacji Projektów poinformujemy indywidualnie każdego Lidera.

 

Serdecznie gratulujemy Grantobiorcom i życzymy owocnego działania na rzecz wspólnego dobra!

Wstecz