Grillowany sandacz w sosie maślano-limonkowym i świeżym tymiankiem, z puree z zielonego groszku z czosnkiem i sałatką z młodych liści buraczków z orzechami i z sosem vinaigrette
Wypróbuj przepis Koła Gospodyń Wiejskich "Suliszewiczanki" na grillowanego sandacza w sosie maślano-limonkowym i świeżym tymiankiem, z purée z zielonego groszku z czosnkiem i sałatką z młodych liść buraczków z orzechami i z sosem vinaigrette!
Sandacz pieczony na sianie z sosem holenderskim, delikatnym ziemniaczano-pietruszkowym purée i słodko-kwaśną sałatką z botwinki i czarnej porzeczki
Wypróbuj przepis Koła Gospodyń Wiejskich w Rzuchowie na Sandacza pieczonego na sianie z sosem holenderskim, delikatnym ziemniaczano- pietruszkowym purée i słodko kwaśną sałatką z botwinki i czarnej porzeczki!
Gołąbki nadziewane farszem rybno-grzybowym z sosem z pieczonych zielonych pomidorów
Wypróbuj przepis Koła Gospodyń Wiejskich "Zgryźliwe Babki" w Gryźlinach na Gołąbki nadziewane farszem rybno-grzybowym z sosem z pieczonych zielonych pomidorów!
Wypróbuj przepis Koła Gospodyń Wiejskich w Brodach ,,Dziewczyny z Broadweyu" na pyszne ciastka-orzeszki ze słodkim nadzieniem i niespodzianką w środku!